annelundsbigard.blogg.se

Lokalproducerad honung

Publicerad 2014-12-28 22:12:16 i Honung,

Vi har bikupor utplacerade på fem olika platser här i Näshulta.
Honungen från varje uppställningsplats har sin egna unika smak och konsistens beroende på vad bina har dragit in för nektar och pollen.
Min tanke är att vid slungning särbehandla honungen från varje uppställningsplats. Utöver det så rör jag honungen tre gånger om dagen under två veckors tid för att få den så len som möjligt. Det vanliga är att man ympar honungen med föregående års skörd, men då mister man årets alldeles speciella smak enligt min mening.
 
Vi har nu kvar av honungen från Annelund och Marietorp, som vi säljer i trevliga sexkantiga burkar som rymmer 500gr. Priset är för dessa 45:- / st.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela